عفونت قلب چیست –

اندوکاردیت باکتریایی چیست؟

اندوکاردیت باکتریایی، عفونت دریچه ها و لایه داخلی دیواره قلب (اندوکاردیوم) است. این بیماری زمانی روی می دهد که باکتری از پوست، دهان یا روده، وارد خون شده و دریچه ها و لایه درونی دیواره قلب را عفونی کند.

عفونت قلب چیستچه کسانی مبتلا به اندوکاردیت عفونی می شوند؟

اگر چه این بیماری در هر فردی روی می دهد، ولی افرادی که مشکلات دریچه قلب، دریچه قلب مصنوعی یا نقص قلبی دارند، مستعدتر از دیگران هستند. کسانی که صدای غیر طبیعی قلبی دارند نیز در خطر بروز این بیماری قرار دارند.

آیا اقدامات پزشکی و دندانپزشکی خطر بروز اندوکاردیت باکتریایی را افزایش می دهد؟
اگر شما سابقه اندوکاردیت باکتریایی دارید، برخی از اقدامات دندانپزشکی و پزشکی (مانند کولونوسکوپی، سیستوسکوپی، سیگموئیدوسکوپی) خطر ورود باکتری به جریان خون را افزایش می دهد.

آیا می توان از بروز اندوکاردیت باکتریایی جلوگیری کرد؟
اگر دچار نقص قلبی یا مشکلات دریچه قلبی هستید، به پزشک یا دندانپزشک اطلاع دهید. در صورتی که سابقه اندوکاردیت باکتریایی دارید، قبل از انجام اقدامات پزشکی یا دندانپزشکی، ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک داشته باشید. آنتی بیوتیک جلوی بقای باکتری در خون را می گیرد.

علائم عفونت قلب چیست

تب، لرز و دیگر علایم شبیه آنفولانزا، ممکن است تنها علایم اندوکاردیت باکتریایی باشند. دیگر علایم می توانند کاهش وزن و ضعف باشند. پزشک با شنیدن صدای قلب با گوشی پزشکی، ممکن است به وجود این بیماری مشکوک شود. پزشک تست ها و آزمایش هایی دیگری مانند آزمایش خون، اکوی قلب نیز ممکن است انجام دهد.

اندوکاردیت باکتریایی چگونه درمان می شود؟
اندوکاردیت باکتریایی با آنتی بیوتیک درمان میشود. معمولا ابتدا آنتی بیوتیک را به صورت داخل وریدی در بیمارستان تزریق می کنند، اما درمان بیشتر افراد در خانه پایان می یابد. برای درمان عفونت های پیچیده تر، ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی باشد.

آیا اندوکاردیت باکتریایی عوارض دارد؟
در صورت عفونت، قلب نمی تواند به خوبی قبل خون را پمپ کند. به این حالت نارسایی قلبی می گویند. مشکلات دیگر شامل ضربان قلب نامنظم، آسیب عضله قلب و ایجاد لخته خون می باشند. اگر اندوکاردیت باکتریایی درمان نشود، ممکن است منجر به مرگ شود.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.